Om

På job i Tyskland for Visit Denmark.

På job i Tyskland for Visit Denmark.

Jeg synes godt mine forældre kunne havde været mere gavmilde da de navngav mig, helt ærligt et navn på to bogstaver, til en så interessant person. Heldigvis har mit liv altid været fyldt med kælenavne. Folk der har gået i gymnasiet med mig, kender mig stort set kun som Krüger, men ellers har jeg heddet Bobby, Bobo, Bobis, Bosso, Bob, Bosse og Kajak Leif. Det sidste var vist en drilsk kommentar til at jeg er født i 1966 i den nedlagte bygd Quatlissat på Diskoøen i Grønland. Efter sigende var jeg ude kl.00.00, så mine forældre kunne selv bestemme om min fødselsdag skulle være den 22. eller 23. september.

Jeg boede i Grønland til jeg blev 7 år, hvorefter vi flyttede tilbage til Danmark. Mine forældre elskede Grønland, men ville ikke blive boende og ende med at sende min lillesøster Iben og mig på kostskole i Danmark. Vi havnede i Ballerup, hvor jeg også gik i gymnasiet inden jeg studerede geografi på Roskilde Universitet og Pædagogik på Københavns Universitet. Efter universitet lavede jeg mange mærkelige ting, Jeg gik på teaterskole og arbejdede i på et broget udvalg af steder f.eks. Kommunernes Landsforening, Dansk Ungdom Fællesråd og Teknologisk Institut.

I april 2005 startede jeg Moving Minds, som lige siden har været hjertet i mine faglige aktiviteter, som forfatter, speaker, underviser, konsulent og facilitator. Jeg bor på Frederiksberg med min skønne kone Marianne og kloge og vilde unger Malte (9) og Liva (12). I fritiden cykler jeg og spiller improcomedy i gruppen Face the Monster.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: