Hvad handler denne blog om?

Det hele startede med, at jeg sad for 14 dage siden i haven i mit sommerhus på Söderåsen i Skåne og nød en kold hjemmebrygget øl med min nabo og gode ven Fridolin. Fridolin er en innovativ forsker og fysiker med et pragtfuldt rødt skæg, og vi har det med at blive opslugt af store filosofiske samtaler, mens ungerne klatrer i træer og spiller badminton. “Skriv en blog, hvor du nedfælder nogle af alle dine tanker” siger Frodolin efter jeg har beklaget mig over, at jeg mangler et nyt spændende projekt til at aflede min hjernes evige tankestrøm. “Jeg er selv gået i gang” siger han og viser mig hans blog homo ludens (det legende menneske) på sin Iphone. “Skriv uden en bestemt målgruppe, men bare hvad du har på hjertet. Du må bare ikke reklamere for dit firma, det gider folk ikke at læse” siger min kloge ven. Og han havde jo ret. Så her er den så; mine tanker om så forskellige emner som læring, lykke, kreativitet, improvisation, mod, møder og meget mere. Ingen reklamer og kommentarer som “og så laver jeg forresten et kursus i netop dette emne”, bare rå tanker direkte fra kilden.

Læs med og skriv gerne konstruktive, kritiske og kreative kommentarer.

 

Comments

 1. Sofie Karen Lindberg says:

  Yes, tænker jeg (umiddelbart og reklamefrit). Men glem ikke de skæve vinkler, det er dem, der gør det så interessant, at være en del af dit netværk. Glæder mig til at blive inspireret og skal nok sparke bolden tilbage igen.

 2. Hej Sofie
  Tak for at være den første follower og den første der skriver en kommentarer på min blog. Det må koste en øl i næste uge 🙂
  Jeg skal gøre, hvad jeg kan for at huske den skæve og krøllede vinkel, selvom jeg indimellem frygter, at det kan stå i vejen for at jeg har andet end krøller mellem ørene. Der er ofte en tendens til, at vi syntes den kedelige og indviklede formidlere nok er klogere end den underholdende og letlæselige.

 3. Martin Monberg says:

  Hej Bo
  Når man har mødt dig og har læst dine bøger (som der ikke skal reklameres for her), så står det også klart, at de mange krøller både giver anledning til forundring…og faktisk også har styrken til at skabe forandring. Så – bring it on…både krøller, firkanter, cirkler og andre ting fra indersiden og fra ydersiden 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: